Pojďte divočit na 43. Mezinárodní filmový festival EKOFILM 2017 | Česká divočina
Na různých místech v Brně se 5. až 7. října uskuteční Ekofilm, jeden nejstarších mezinárodních filmových festivalů s tematikou životního prostředí.
Každoročně se zde na besedách a přednáškách setkáváme s předními politiky, odborníky a festivalu se účastní i známé tváře českého šoubyznysu. V loňském roce to byl zpěvák Dan Bárta nebo moderátor Vladimír Kořen. Kromě toho organizátoři připravují zážitkový program nebo výstavy.

Co je na festivalu zajímavého z pohledu divočiny? Ve čtvrtek 5. 10. v 17:30 proběhne v Otevřené zahradě debata mezi prezidentem festivalu Ladislavem Mikem a laureátem ceny Josefa Vavrušky Jaromírem Bláhou z Hnutí DUHA. Odborníkem a zastáncem divoké přírody v České republice, který bude vyprávět nejen o její důležitosti.

A jako třešnička na dortu? Jako hlavní hvězda poroty přijede špičkový fotograf divoké přírody, Staffan Widstrand – držitel ocenění Wildlife Photographer of the Year a člen poroty World Press Photo! Jeho fotografie můžete vidět na Náměstí Svobody.

Kolik vás to bude stát? Vstupenky jsou zdarma! Stačí se registrovat na webu www.ekofilm.cz, rezervovat si vstupenku na film, besedu nebo koncert a přijít.

Více informací: http://ekofilm.cz/